BVB cotatii,market screener Simply wall.st review

Concluzia

Simply Wall Street este o modalitate excelentă de a cerceta acțiuni și o recomand personal investitorilor care doresc să experimenteze un nou mod de a privi datele bursiere.

Prezentare generală

Simply Wall Street este o platformă elegant construită pentru urmărirea și vizualizarea actiunilor . Mi-a plăcut întotdeauna să mă uit la site-uri de investiții și să le examinez, dar rareori am fost la fel de impresionat ca prima mea vizită pe platforma Simply Wall Street.

În calitate de startup fintech cu sediul în Australia, Simply Wall St. și-a construit o mulțime de urmăritori , de peste 3 milioane de investitori în întreaga lume și continuă să crească rapid.

Acest lucru răspunde în mod clar unei nevoi ale pieței în care validarea datelor de capital este adesea greoaie și dificil de înțeles.

simply snowflake

Pentru cei care doresc sau trebuie să analizeze datele bursiere, Simply Wall St. este un loc minunat de a începe. Face datele de capital accesibile investitorilor de toate nivelurile, transformând cantități incredibile de date în diagrame interactive și infografice uimitoare.

Informațiile despre fiecare actiune sunt valoroase și pot fi ușor de înțeles în câteva minute. Personal, am fost întotdeauna o persoană foarte vizuală și sunt destul de copleșit când încerc să pătrund adânc într-o anumita actiune.

Nu investesc direct în foarte multe acțiuni individuale, dar Simply Wall St. rezolvă de fapt multe dintre problemele mele de cercetare al actiunilor cu vizualizări intuitive.

Cum funcționează Simply Wall St

În primul rând, vă recomand să începeți să căutați acțiuni în bara de căutare. Puteți căuta literalmente orice actiune imaginabil pe aproape orice bursă. Mi-a plăcut cât de cuprinzătoare a fost platforma, datorită datelor furnizate de S&P Capital IQ.
Ca investitor, este foarte ușor de înțeles platforma și potențialul pe termen lung al Simply Wall St. . Cu toate acestea, propriile mele căutări pe această platformă nu au ratat nimic. Datele sunt incredibil de bogate și vă oferă o imagine rapidă a stării de sănătate a companiei cautate. Un alt element care îmi place la panoul utilizatorului este includerea acțiunilor „în tendințe” și a altor acțiuni care sunt considerate „potențial subevaluate” sau „ar putea fi subevaluate.” capacitatea de a căuta acțiuni cu „potențial ridicat de creștere” folosind filtre pre-configurate.

Am petrecut mult timp testând aceste butoane și sunt grozave – este destul de ușor să te pierzi în “gaura iepurelui”.
Pagina de pornire are multe alte caracteristici, aceasta includ capacitatea de a construi portofolii de acțiuni personalizate care pot fi urmărite și monitorizate în timp.

În plus, puteți adăuga cu ușurință acțiunile pe care le căutați în portofoliu.


Acum să aruncăm o privire mai atentă la platforma Simply Wall St.  si sa analizam informațiile furnizate.

actiuni

Când ajungi la profilul acțiunii, primul lucru pe care îl vezi este o formă ciudată pe care Simply Wall St. a numit-o „snowflake”. Acesta prezintă un instantaneu al sănătății unei companii, al performanței istorice și al câștigurilor folosind 30 de puncte de date diferite, valoarea și potențiala viitoare performanță.

Folosind această platformă, am vazut că „snowflake” este destul de intuitiv (dura aproximativ 2 minute pentru a-l înțelege) și o modalitate excelentă de a evalua rapid potențialul unei actiuni.

O altă caracteristică importantă este Competitive View, care arată alte companii similare cu actiunea verificate de noi.

Acest instantaneu compară „fulgul de zăpadă” al fiecărei companii cu colegii, pentru a vă oferi o idee despre sănătatea și potențialul actiunii pe care o privesti.

Toate rapoartele de analiză al actiunilor sunt generate automat în același format folosind datele financiare ale companiei și previziunile analiștilor.

Există un total de 8 secțiuni în raportul actiunilor:

  • Prezentarea generală a companiei
  • Evaluare
  • Creștere viitoare
  • Performanță trecută
  • Sănătate financiară
  • Dividend
  • Management
  • Informatiile Companiei

Personal, cred că  secțiunile „Evaluare” și „Creștere viitoare” ar putea fi cele mai importante informatii  pentru a vă ajuta să luați o decizie de investiție.

competitori petrom
Evaluare

Când am analizat Microsoft , am descoperit că datele care au arătat valoarea actuală al actiunii  pe baza fluxului de numerar viitor sunt deosebit de convingătoare.

Ori de câte ori căutați să investiți într-o acțiune, este întotdeauna o idee bună să înțelegeți mai întâi dacă acțiunea este supraevaluată sau subevaluată și am considerat că Simply Wall St. este deosebit de util.

valoare curenta microsoft
Crestere viitoare

Dar există o ultimă caracteristică pe care mi-a plăcut și am vrut să o evidențiez. Este performanța viitoare proiectată al actiunilor , bazată pe o analiză agregată a previziunilor analiștilor.
Pentru Facebook spre exemplu  arată un potențial mare pentru viitoarele performanțe , pe baza predicțiilor a 47 de analiști. Conform acestor date, veniturile sunt  așteptate să crească cu peste 300% în următorii trei ani.
Aceste informații se bazează pe evaluările altor site-uri web și reprezintă un agregat foarte precis al performanțelor viitoare așteptate de Facebook pe care le-am găsit si pe alte site-uri de specialitate.
Pentru majoritatea investitorilor din bursa, așteptările prezise  sunt importante atunci când  analizam dacă să cumparam o acțiune. Vă recomand să verificați acțiunile pe care le căutați pe Simply Wall Street. înainte de a le cumpăra sau de a le vinde.

facebook growth