Stock Screener

Aplicatiile de tip Stock Screener sunt printre cele mai importante instrumente din lista de aplicatii pentru investiții și tranzacționare.

Prin simpla apăsare a câtorva butoane, puteți lua un grup larg de acțiuni și le puteți reduce la câteva folosind criteriile fundamentale și tehnice pe care le doriți.

Evident, sunt o mulțime de acțiuni de sortat atunci când încercați să vă dați seama care este următoarea alegere de tranzacționare. Și aici sunt cele mai bune aplicatii de stock screener care își dovedesc valoarea.

Contul dvs. de brokeraj sau platforma dvs. de tranzacționare vine probabil cu un stock screener decent. Dar software-ul dedicat de screening poate fi mult mai robust, examinând caracteristicile actiunilor pe care un screener de bază pur și simplu nu le poate oferi.

Citiți în continuare în timp ce examinăm numeroase produse pentru a vă ajuta să găsiți cel mai bun instrument de verificare al actiunilor pentru dvs. Aceasta va include unele dintre cele mai bune software de stock screening de pe piață – unele plătite, altele plătite cu o versiune gratuită și altele care sunt complet gratuite.

Cele mai bune alegeri

Stock Screener Premium

seeking alpha

Screener inclus cu Seeking Alpha Premium. (Abonament: 99 USD/an sau 8,25 USD/lună.)

Excelent pentru incepatori

Screener inclus cu  Planul Premium. (Abonament: 84 USD/an sau 7 USD/lună.)

Produs gratuit remarcabil

Screener: gratuit. (Abonament: încercare gratuită de 30 de zile. Pro: 14,95 USD/lună sau 155 USD/an. Pro+: 29,95 USD/lună sau 299 USD/an. Premium: 59,95 USD/lună sau 599 USD/an.)

Cele mai bune aplicatii de stock screening

La fel ca orice are de-a face cu investițiile, nu există o soluție unică pentru toți atunci când vine vorba de screening-uri. Așadar, mai jos, am enumerat platformele noastre preferate și am explicat cum fiecare este cel mai bun instrument de verificare al actiunilor  pentru un anumit scop sau situație.

 • TradingView oferă o experiență simplă și intuitivă de conturare al acțiunilor cu instrumente pentru a partaja și a vizualiza ideile de tranzacționare
 • Utilizați această aplicație de analiză al actiunilor  pentru a utiliza date în timp real și diagrame bazate pe browser pentru a vă face cercetări oriunde.
 • Colaborați cu 10 milioane de investitori TradingView cu o încercare gratuită

TradingView utilizează peste 50 de fluxuri de date în timp real, date istorice, indicatori populari pre-construiți, instrumente inteligente de desen, diagrame numerice și analize de evaluare. Software-ul gratuit de analiză al actiunilor TradingView Basic este foarte robust și oferă atât grafice, cât și ecrane de date în timp real. Screener-ul vine cu seturi de date pre-construite, inclusiv  date de bază, cum ar fi Prezentare generală, Performanță și Dividende, precum și seturi de date tehnice, cum ar fi Oscilatorii și Urmărirea tendințelor.

 TradingView Basic vine și cu un sistem robust de grafice bazat pe web, care include date ale actiunilor  în timp real. Grafice istorice (1 zi, 5 zile, 1 lună, 3 luni, 6 luni, [YTD], 1 an, 5 ani, intervale de timp prestabilite și personalizate; indicatori tehnici; 

O privire de ansamblu asupra analizei tehnice care explică dacă o acțiune se bazează pe cumpărare, vânzare sau păstrare. Are chiar și capacitatea de a desena și de a introduce text pe grafic.

Seeking Alpha-Cel mai bun stock Screener Premium
 • Seeking Alpha are cea mai mare comunitate de investitori din lume.
 • Seeking Alpha Premium vă ajută să găsiți idei de investiții profitabile, să vă îmbunătățiți portofoliul, să căutați mai bine și mai rapid acțiunile, precum și să urmăriți știrile pentru a găsi oportunități de investiții.
 • Primiți până la 15 buletine informative de investiții pline cu cercetări și analize bursiere, comentarii și recomandări.
 • Căutarea înregistrărilor quantitative ale Alpha Premium are un istoric impresionant care duce la o performanță masivă pe piață.

Seeking Alpha are o abundență de instrumente care analizează actiunile și efectuează analize fundamentale pentru dvs.

Screenerul Seeking Alpha, disponibil pentru abonații Premium și Pro, combină screening-ul tradițional, bazat în principal pe baza fundamentală, cu câteva „extra” Seeking Alpha. De exemplu, screener-ul SA poate filtra  datele obișnuite, cum ar fi randamentul dividendelor, valorile de evaluare și așteptările de creștere. Cu toate acestea, puteți, de asemenea, să filtrați pentru valori specifice Căutării alfa, cum ar fi Note Quantitative sau Grade dividende, care măsoară dividendele pe baza nu doar pe randament, ci și pe creștere, consistență și siguranță. Puteți chiar să filtrați după evaluările analiștilor de pe Wall Street și din setul larg de autori al SA.

Dacă nu aveți chef să vă construiți propriul filtru personalizat, puteți utiliza unul dintre cele peste 20 de filtre predefinite ale Seeking Alpha, inclusiv cele mai bine cotate acțiuni si multe altele.

Alte caracteristici includ „Diagrama fundamentală”. Un algoritm analizează factorii fundamentali din contul de profit și pierdere, bilanț și situații de flux de numerar pentru a determina un preț pe acțiune „Main Street”. Apoi compară prețul de pe Main Street cu prețul real și creează un grafic care vă arată dacă actiunea este supraevaluata sau subevaluata.

Abonamentele Premium și Pro de la Alpha funcționează cel mai bine pentru investitorii intermediari care doresc atât să cerceteze, cât și să primească idei de acțiuni, precum și pentru investitorii avansați care doresc să analizeze ei înșiși datele pieței.

Simply Wall.st -Cel mai bun stock Screener pentru incepatori si nu numai
 • Simply Wall St. este o modalitate prietenoasa de a analiza datele actiunilor  prin imagini
 • Face datele actiunilor accesibile oricărui nivel de investitor, transformând o cantitate incredibilă de date în imagini interactive și infografice uimitoare.
 • Gasesti, de asemenea, o grămadă de alte funcții pe pagina de pornire – inclusiv capacitatea de a construi un portofoliu personalizat de acțiuni de urmărit și monitorizat în timp.
 • Include si piata BVB
Finviz-Cel mai bun instrument gratuit de filtrare al fundamentelor actiunilor
 • Finviz*Elite oferă date în timp real
 • Diagrame avansate și suprapuneri cu indicatori, studii tehnice și interactivitate
 • Backtesting cu indicatori tehnici pentru a testa strategiile de tranzacționare din ultimii 24 de ani
 • Algoritmi de corelare proprietari optimizați pentru piețele financiare

Finviz este un software de analiză al actiunilor și de  stock screener, atât cu o versiune gratuită, cât și cu o versiune premium plătită.

Versiunea gratuită  Finviz este una dintre cele mai puternice instrumente de screening gratuite pe care le veți găsi. Investitorii pot verifica valorile ample și restrânse, de la țară, bursă și capitalizare de piață până la quick ratio, creșterea vânzărilor în ultimii cinci ani și tranzacțiile din interior. Puteți chiar să vizualizați diferiți indicatori tehnici, inclusiv  RSI și chiar diferite modele de diagrame.

Odată ce actiunile  sunt afișate, puteți vizualiza zeci de  date, inclusiv numeroase valori de evaluare – P/E, P/B, (P/S) și  (P/ FCF), printre altele — estimări ale profitului pe acțiune (EPS), date de vânzare în lipsă și cifre de performanță.

Și un sfat pentru investitorii cărora le place pur și simplu să urmărească piața: „hărțile termice” ale Finviz ilustrează performanța de la S&P 500, bursa totală din SUA, acțiunile mondiale, chiar și ETF-uri într-un format vizual captivant care vă permite să analizați fiecare acțiune individuală sau fond.